MOB: 091 266 1626                                                              email: info@udrugasjaj.hr

Osnovne djelatnosti naše Koncertne agencije uključuju organiziranje kulturnih programa i događanja, organiziranje nastupa umjetničkih cjelina na domaćim i međunarodnim festivalima, pripremu i organiziranje gostovanja i koncertnih turneja.

Pružamo mogućnost predstavljanja u inozemstvu za bilo koju umjetničku skupinu, bez obzira na dobnu skupinu.

Folklorne skupine, suvremene plesne skupine, puhački orkestar, mažoretkinje, zborovi,
ansambli narodne glazbe, instrumentalne skupine u raznim kombinacijama, formacijske plesne skupine

Natjecanja, pučke fešte, orkestralni festivali, crkveni koncerti i nastupi na festivalima pružaju izvrsne mogućnosti za međunarodno natjecanje i za kvalitetne nastupe pred javnošću.

Veliki naglasak stavljamo na upoznavanje prirodnih, arhitektonskih i etnografskih dobara regija, sela i gradova zemlje domaćina, upoznavanje ljudi koji tamo žive i moguće i razvoj kontakata.

Tijekom vrlo popularnih festivala, uz zabavu gostiju, grupe imaju i priliku za odmor i opuštanje.

Jedna od najvećih prednosti festivala – uz nagrade, certifikate i poklone – jesu prijateljski odnosi koji se razvijaju između grupa sudionica. Umjetničke grupe koje dolaze iz raznih zemalja (kontinenata) upoznaju kulture drugih, međusobno uče pjesme, plesove i instrumentalnu glazbu. U mnogim slučajevima se razvijaju odnosi koji traju desetljećima – bez obzira na politiku, religiju ili starost.

Uz festivale za predstavnike različitih umjetničkih oblika, sve je popularniji i sve obuhvatniji umjetnički program gdje je naglasak na raznolikosti žanrova, a ne na konkurenciji. Grupe koje nastupaju mogu upoznati druge grupe različitih žanrova, a publika može vidjeti širok raspon programa.

Radujemo se upitima i kontaktima iz grupa